Egyéb kategória

Az Év Hotele címért folytatott küzdelemben a Hotel Silvanus bekerült a döntőbe ! Szavazzunk rájuk, Peti miatt is…

 Frissítés: NYERT a Hotel. Köszönök minden szavazatot !

 

Szavazz a Hotelre, miattunk, Peti miatt, a dolgozók miatt.

Örömmel olvastam, hogy az Év Hotele címért folytatott küzdelemben a Hotel Silvanus is a döntőbe került. Közönség, azaz általunk dől el, hogy ki lesz a nyertes. 

Én őszintén drukkolok a Hotelnek, ezen belül a Hotel dolgozóinak is, hiszen ez az elismerés nekik is szól. A Hotel Silvanus azért egyedi – szerintem -, mert nagyon családias, barátságos és közvetlen hangulat uralkodik az épületen belül, ami talán egy szemlélelet tükröz. 

Tolerancia, alázat, szeretet. 

Senki nem láthat bele a napi szinten zajló munkafolyamatokba, a szervezésbe, logisztikába, ami által minden jól működik, legalábbis a vendégek számára a problémák láthatatlanok maradnak. A láthatóak pedig azonnal orvoslásra kerülnek.

Úgy vélem, hogy kellően alázatos együttműködésre van szükség ahhoz, hogy mindez létrejöhessen. Az ott dolgozó emberekből áradó kedvesség, a mosoly, az érdeklődés azt sugallja, hogy ott tényleg a vendég az első. Sehol nem volt nyoma negatív, intrikus hangulatnak.

Valljuk be, hogy mi, emberek, nem vagyunk egyformák. Van, aki tudja, hogyan illik viselkedni, van,aki nem. A viselkedni nem tudó vendéget is kezelni kell, sértődés nélkül.

Nem éreztem soha tehernek a sok kérésemet Peti étkezése miatt. Minden természetesen és gördülékenyen zajlott. 

Szerintem nagyon fontos a vezetők hozzáállása, a dolgozókhoz, vendégekhez, a vendéglátáshoz.. Lantos Árpád – tulajdonos – mondatait idézném: „A vezető legfontosabb tulajdonsága, hogy példát mutat. A szlogenünk az, hogy a vendéget úgy kell vendégül látni, mint amikor barátainkat, testvéreinket, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba, hogy máskor is visszajöjjenek.” 

Meg kell nézni honnan indult a Hotel, hogy a folyamatos és kitartó munkának mi lett az eredménye.

Nyertél már életedben? Mi igen. Évekkel ezelőtt Peti kezelőorvosát jelöltem az Év Orvosa díjra, ő akkor nem nyert, de mi a jelölés által, igen.

Ekkor mentünk először a Hotel Silvanusba. Megszeppenve, hitetlenkedve, szorongva. Szorongva Peti étkezése és ellátása miatt. No meg az egész helyzetünk miatt. Felesleges volt. Az első másodpercben elmúlt minden félelmünk. 

Jelenleg, ha szavazol nyerhetsz. Elmehetsz ide és megismerheted a Silvanus érzést. Lehet, hogy most Te leszel a szerencsés.  ITT tudsz szavazni.

Én azért kérlek, hogy szavazz a Hotelre, az ott dolgozókra, mert szeretném visszaadni azt a sok szeretetet, amit mi kaptunk, mert hiszem, hogy megfelelő összefogással, gonoszságtól mentesen is lehet elérni valamit. Hálával tartozom a sok-sok évvel ezelőtti, első alkalomért, az erőért, amit adtak nekünk akkor és adnak nekünk most. 

Nélkülük nem lenne kapaszkodóm a viharfelhős napokra, nem tudnám hova visszarepíteni az emlékeimet.

Peti szavaival idézve: ” Hú de jó a medencés ház, mikor megyünk megint vissza? Mikor főz nekem a szakács néni? És pacsálunk  a medencében? Én szeretek ott lenni, indulunk? „

Lélekben indulunk, fizikálisan drukkolunk !

Régebben írtam már a Hotelről, ebben a bejegyzésben minden titok benne van talán : Itt olvashatod : Ugrálni a boldogságtól…  

Mindownnap blog oldalt ITT találod a Facebook felületén, itt tudsz csatlakozni az oldalhoz,ha szeretnél. Több napi Petivel és több apró történéssel találkozhatsz az oldalamon. 

 

 

 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük